Queen of lunch!
Ibland, så lyckas man bara! Käkar just nu en sviiiiinagod lurre som jag knåpade ihop.
Du behöver (1 pers):
1 kycklingfilé, av den lite större sorten (går med fläskfilé också)
1/3 burk cocosmjölk
1/2 klyfta färsk vitlök
Några körsbärstomater
Lite fetaost (efter tycke)
1/2 paprika
salt
peppar
Tärna kycklingfilén & skiva vitlöksklyftan, bryn båda tills kycklingen får färg & sätt i paprikan. Salta lite. Efter ett litet tag kan du sätta i körsbärstomaterna & sen cocosmjölken. Salta & peppra. Smula ner lite fetaost & låt den smälta, låt det puttra ett litet tag & sen; voila! En svinagod & rätt nyttig lurre to you, yourself and you! Servera med någon god sallad bara, t ex avocado, gurka & ruccola & vips, så har du krubb utan speciellt mycket kolhydrater. :)
Du behöver (1 pers):
1 kycklingfilé, av den lite större sorten (går med fläskfilé också)
1/3 burk cocosmjölk
1/2 klyfta färsk vitlök
Några körsbärstomater
Lite fetaost (efter tycke)
1/2 paprika
salt
peppar
Tärna kycklingfilén & skiva vitlöksklyftan, bryn båda tills kycklingen får färg & sätt i paprikan. Salta lite. Efter ett litet tag kan du sätta i körsbärstomaterna & sen cocosmjölken. Salta & peppra. Smula ner lite fetaost & låt den smälta, låt det puttra ett litet tag & sen; voila! En svinagod & rätt nyttig lurre to you, yourself and you! Servera med någon god sallad bara, t ex avocado, gurka & ruccola & vips, så har du krubb utan speciellt mycket kolhydrater. :)
I hear you.
Trackback